Husvagnscampingen på Åstön

jpg_camper0001Mark- och miljödomstolen i Östersund fastställde som väntat länsstyrelsens beslut att det saknas särskilda skäl för att bevilja strandskyddsdispens för husvagnscampingen på Åstön. Därmed slår domstolen fast att svensk miljölagstiftning ska gälla även i Timrå kommun. Domen kan överklagas till Mark- och miljööverdomstolen vid Svea hovrätt senast den 12 januari 2016, men det krävs prövningstillstånd för att få domen prövad i nästa instans! Den risken är inte stor så Timrås naturvänner kan andas ut lagom till julen! Åstön är räddad! Du kan läsa hela domen här!

Berry Johansson

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.