Husvagnscampingen på Åstön

jpg_camper0001Mark- och miljödomstolen i Östersund fastställde som väntat länsstyrelsens beslut att det saknas särskilda skäl för att bevilja strandskyddsdispens för husvagnscampingen på Åstön. Därmed slår domstolen fast att svensk miljölagstiftning ska gälla även i Timrå kommun. Domen kan överklagas till Mark- och miljööverdomstolen vid Svea hovrätt senast den 12 januari 2016, men det krävs prövningstillstånd för att få domen prövad i nästa instans! Den risken är inte stor så Timrås naturvänner kan andas ut lagom till julen! Åstön är räddad! Du kan läsa hela domen här!

Berry Johansson

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.