Nedskräpningsveckan!

Passar på att göra lite reklam för ”Håll Sverige rent” och en skräphändelse!

Den 30 november – 4 december bjuder Håll Sverige Rent in till årets digitala skräphändelse.

Vi får bland annat lyssna till Linda Lindström från Beteendelabbet som berättar om hur man kan arbeta systematiskt med nudging för att skapa hållbara beteenden. Statsvetaren och författaren Peter Esaiasson kommer och pratar om hur känslan av trygghet och tillit i ett bostadsområde påverkas av nedskräpning. Vi får också möta Amir Faqiri som är en av många eldsjälar runtom i Sverige som engagerar och mobiliserar mot nedskräpningen. Anmäl ditt intresse >>

I år fokuserar vi särskilt på kommunernas utmaningar när det kommer till nedskräpning, men med över 30 programpunkter vågar vi lova att det finns någonting för alla. Istället för en eller två dagar så sker konferensen under en hel vecka. Varje dag består av ett 1,5 timme långt pass. Du bestämmer själv vilka pass du vill gå på.

Det är helt gratis att delta. 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.