Deltaområdet tillräckligt.

Naturskyddsföreningen ville höra sig för om möjligheterna att göra fler områden i Deltat tillgängliga för fiske och som strövområden. En skrivelse till kommunen med idéerna har nu besvarats av  kommunekolog Stefan Grundström som säger att de föreslagna områdena ligger inom flygplatsens säkerhetszon och därför inte aktuella för tillträde. Enligt svaret är också de nuvarande tillgängliga områdena tillräckliga för friluftslivet i området.

 

Dela

Kommentera

One thought on “Deltaområdet tillräckligt.

  1. En gång myntades ordet TIMRÅKRATI, den gången gällde frågan hur nämdemännen i tingsrätten skulle fördelas. Nu är det ”storebrors” uppfattning att tillgången till natur och strövområden för allmänheten är väl tillgodosedda. Att utreda ett önskemål om att göra det möjligt för besök i ett område som inte ligger inom flygfältets säkerhetszon fanns inte i ”storebrors” fantasi. Fantasin sträcker sig inte heller till de redan beslutade reservatens skötsel, men väl till att förvandla vår närnatur till parkliknande områden.

    Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.