Fossilfritt Sverige år 2030 är det möjligt?

Är rubriken för ett möte som Klimataktion anordnar tillsammans med Naturskyddsföreningen,ABF,Omställning Njurunda,Folkkampanjen mot kärnkraft..samt Svenska kyrkan torsdagen 2 mars kl 18.30 i Programsalen,Kulturmagasinet.

Talare är Staffan Laestadius KTH Stockholm.Han kommer att utgå från det globala läget för klimatet efter Paris 2015 och sedan fokusera på Sverige och ffa på möjligheterna till ett Fosilfritt Sverige redan 2030,men också vad det skulle innebära för Sundsvall!

Efter Staffan har vi inbjudet Miljönämndens ordförande Kjell Bergkvist att under 10-15 minuter säga något om vad Kommunen har för visioner och vad Fossilfritt Sundsvall skullle ha för konsekvenser vad gäller trafik m.m.

Därefter möjlighet till frågor.

Välkomna!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.