Missa inte Fredrik på InBetween!

En med fotografisk bild, dikt och gestaltning illustrerad föreställning där det som inte syns får komma till uttryck. Detta tar sig ständigt mångahanda former, genom hela historien, nutid och till framtid. Det lockar fantasin i konst, sagor, myter och legender. Skogsrån, huldror, älvor och många andra väsen möter upp på denna väg. Detta liksom gudinnor från den tid då människan inte var skild från naturen, utan en del av denna och där gudinnan var naturen. Detta, människans ursprungliga sätt att närma sig det heliga – det som inte syns, men som måste bevaras helt och intakt, som inte kan kränkas och som anses stå i direkt förbindelse med den gudomliga naturen och därför skall behandlas med religiös vördnad. Ja, det är på denna väg kvällen vill hisna fantasin, där rotvältor blir till troll och de tre fornnordiska nornorna spinner sina osynliga trådar till livsöden inte ens gudarna kände till.
Café InBetween, Timrå. Tisdag den 7/2 2017, kl 18:30

Läs mer!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.