Rapport från cykelutflykten den 22 aug 2016 med 5 deltagare.

CIMG5044När jag cyklade bort mot Bergeforsparken för dagens cykelutflykt så regnade det lite grand och jag hade små förhoppningar att det skulle bli en utflykt. Nu blev vi 5 trogna som ändå samlades. Vi beslöt oss för att tillsammans ta en titt på den solvärmeanläggning som Berth och Linnea Henriksson har i sitt hem. Efter en intressant visning av den fortsatte färden ner mot Wifstavarv och en titt på Saltmagasinet som finns där.  Därefter cyklade vi ut mot Wifstaholmen för att hitta en lämplig fikaplats. Gemensamt fikade vi där till ljudet av ett 10-tal Kanadagäss som landade på vattnet. Dessutom dök en Vitkindad gås upp tillsammans med dem. Kvällen slutade strax före 21 med ett fantastiskt fint väder.

Text o Foto: Bengt-Göran Norlin

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.