Miljövänliga veckan!

upptaktEKOVälkommen till upptakt för Miljövänliga Veckan i Östersund den 5 september!

Miljövänliga Veckan har Byt till eko som tema för tredje och sista året. Kaffe och macka står i centrum i år och vi hoppas att så många kretsar som möjligt vill bjuda in till ekofika! Det är den aktiviteten vi hoppas kommer mobilisera mest engagemang. Butiksundersökning av utbudet av ekologiskt matbröd i butikerna är en annan aktivitet, utmärkelsen Årets lokala ekoaktör, ekomellis på fritids och i skolan två ytterligare. Kom på upptakten och få förslag på vad du eller ni kan göra lokalt! Eller kom bara för att lära dig mer om ekologiskt kaffe och bröd.

Se bifogad inbjudan i pdf där även kontaktuppgifter står om ni har frågor.

Fortsatt glad sommar!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.