Tisdagsvandringar

7juliAjpgVi har haft tre tisdagsvandringar så här långt i år. Den första och tredje vandringen gick runt Burtjärn och upp till Burberget. Där tittade vi dels på det gamla gruvhålet, en liggande höna, fantastiskt utsikt, olika sorters blommor, vackra Lacktickor och gammal torpbebyggelse. Den första vandringen var det 7 personer och den tredje vandringen var det 14 personer som deltog. Den andra vandringen den 30 juni gick efter en del av Flottarstigen i Mjällådalen. Vi såg korvsjöar, nipkanter och gnag av bäver som fått spel.  Det var 11 personer som deltog och hela 6 hundar som uppförde sig galant i den stora skaran av hundar.
Elisabeth Nilsson och Lena Liljemark

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.