En gåva till klimatet!

klimatgiftVi har börjat kraftsamla hundratusentals människor genom kampanjen #klimatmaxa för att göra alla redo för smidigare kollektivtrafik, fossilfria fordon och massor av solceller på taken. Dessutom ska världens ledare träffas nästa höst i Paris för att bestämma vilken värld dina barnbarn ska växa upp i. Blir det klimatkaos med extremväder, massutvandringar och större risk för krig? Eller blir det en värld som klarat sig igenom mänsklighetens hittills största utmaning? Det är du som bestämmer hur pass maxad svensk klimatpolitik ska vara. Ge din gåva till arbetet i dag!  Klicka på bilden!

Detta inlägg har kategorierna Riks. Bokmärk länken.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.