Bron till Deltat

IMG_9077_resizeFörsta ledet för att ta sig ut till naturreservatet Indalsälvens delta består av en äldre träbro. Denna bro anses nu vara i så dåligt skick att den ska bytas ut mot en hängbro. Kostnaden för detta beräknas till 1,5 milj kronor. Den gamla träbron renoverades för något år sedan men det tycks inte varit tillräckligt. Hängbron kommer att anläggas längre uppströms och i samband med den också en parkering med plats för ett 25-tal bilar. Bygget beräknas vara klart till midsommar. Om den gamla bron tas ur bruk under byggtiden framgår inte, häromåret stängdes den av med hänvisning till att den var allmänfarlig.

Text och foto: Stig Carlsson

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.